Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

TOP přečkala zkrácené volební období díky

- totální neschopnosti ODS být nějakou tou německou CDU - nejen Nečas gate

- neuvěřitelným mediálním zbožštěním jediné osoby

Přitom TOP je jen duo, jiní to dost podojili (Drábek, vždy souhlasící starosta Gazdík)

A jiné borce strana nemá - jako v hokeji - alespoň 3 útoky

8 1
možnosti
JV

To není ani duo.  Je to jen loutka a ten co jí tahá za provázky

2 1
možnosti
MR

Osobně mně stačil ten očistec který jsme zažili, třeba tu jeho spanilou jízdu ohledně  Parkanové, to jak druhé urážel ... .  To jeho hulvátství mně tedy chybět nebude. Pan Farský a hlavně kníže u mně propadl tím jak pořád toleroval ty jeho úlety. Díky eskapádám pana Kalouska,  nebyl vlastně čas na správu země silnější politiku vůči EU. Pořád něco hasil a hulvátil.  Jak se pustil do policejního prezidenta a ta aféra kolem .... .  Tyhle solitéři prostě do politiky nepatři. Před tím to byl Topolánek, ještě před tím Paroubek ... . 

A Gazdíka toho už vůbec nemusím. Je to strana jednoho a půl muže jež dovede paralyzovat jak správu země, tak hospodářství a silnou politiku vůči EU.

3 0
možnosti
VK

Faktem je, ze kdyby mne postihlo to nestesti a mel bych v CR volebni pravo, asi bych na tom byl hodne spatne s vyberem. Neni koho volit. Ale je take pravdou, ze ze stran, ktere samy sebe oznacuji za pravicove je Top 09 jedinou, alespon minimalne citelnou. Ovsem dnesni prohlaseni jejiho predsedy, ze si umi predstavit spolupraci s CSSD posouva duveru v tuto stranu jeste hloubeji na politicke dno.

2 0
možnosti
ZB

Máte pravdu, kterou dost lidí přehlíží.Topka je skutečně úspěšná, jediná nová strana, která s úspěchem přežila svoje první volevní období a má velkou naději pokračovat dál.To se nikomu jinému nepovedlo.Tato pravda se nemusí líbit, ale to jí na pravdivosti neubírá...

2 4
možnosti
ZB

Je smutné, že lidé volí to, co neustále Česku škodí a ještě tomu tleskají.

9 0
možnosti
AK

Možná je to prostě otázka víry.

Někdo věří v Boha, jiný v TOP09.

A víra nepodléhá diskuzi, buď je nebo není...

0 1
možnosti
ZB

A někdo věří v Boha a TOP 09. ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
AK

Tato strana je pro mě naprosto nevolitelná, jednak pro Kalouska a také kvůli KS,.kterému nejsou cizí úplatky, velmi loajální ke všemu. Náš stát mu nic neříká a občané jakbysmet. Lobbuje pouze pro šlechtu.

8 5
možnosti
ZB

Volit TOP 09 může jen člověk nezralý, tedy laik a nebo sám Kalousek. Bohužel takových lidí je dost aby TOP 09 opět škodila v PS.

6 4
možnosti

A koho by tedy volil člověk znalý a zralý jako Vy?

0 0
možnosti
AR

Ještě dnes ráno bych napsal podobný blog, jako Vy. Ale poté, co jsem se dozvěděl, že by šla TOP09 do koalice s ČSSD (tzn. s Michalem Haškem), tak jsem o takovém rozhodnutí začal docela dost pochybovat.

1 0
možnosti
JL

Tohle je jasné již velmi dlouho. Já to tvrdím v diskuzích už minimálně měsíc, ale nikdo mi nevěřil. A propó - Kalousek jedná spíš se Sobotkou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.